Gratis fragt

Levering 1-5 hverdage

Høj kvalitet til lave priser

Sikker betaling

Hos Maxel kan vi som de eneste på markedet tilbyde leje af hårde hvidevare med forkøbsret.

 

Skal du leje en vaskemaskine, eller en tørreumbler finder du et flot udvalg hos os. Vi kan også tilbyde leje af hvidevarer til køkkenet. Både komfur, opvaskemaskine, fryseskab, køleskab og køle/fryseskab har vi også tilgængeligt for udlejning. 


Herfra hjælper vi lokale og beboere fra Dianalund, Ruds-vedby, Slagelse, Høng og Gørlev når de søger leje af køleskab, vaskemaskine eller andre hvidevarer. Vi servicere dig dog, uanset, hvor du bor på Vestsjælland.

Lej en vaskemaskine hos Maxel.dk

Lydsvage og energivenlige vaskemaskiner lejer vi også ud. Skal den gamle vaskemaskine skiftes ud med en ny vaskemaskine, så har vi flere modeller med kapacitet fra 6 til 10 kg. Omdrejningerne fås fra 1000 til 1600. Så skal tøjet vaskes, kan vi tilbyde leje af vaskemaskine i en bred prisklasse. Den smalle vaskemaskine er også en mulighed.

 

 

Leje af tørretumbler

Energivenlige tørretumbler tilbydes til leje fra de billigste priser, men også tumblere i den højere prisklasse er udlejnings parate. Kapacitet fra 6 kg. og op til de 10 kg. Vores tørretumblere kan lejes med mulighed for aftræk eller kondens, og flere modeller kommer med selvrensende kondensator.

Udlejning af komfur

​Udlejning af komfur er også en mulighed. Her er et stort udvalg af både glaskeramisk, induktion, masseplader og ikke mindst gaskomfur. Vælg forskelligt kapacitet, og om sikkerheden skal være i højsæde med trelags låger og pop ud knapper. Når du lejer et komfur hos os, er der selvfølgelig også mulighed for ekstra luksus som pyrolyse rens og udtræksskinner. Komfur i rustfrit stål er også efterspurgt og lejes ud i flere prisklasser.

Opvaskemaskine udlejning

​Træt af at vaske op i hånden, så kan du hos Maxel leje en opvaskemaskine. Både bordopvasker, smalle opvasker og den almindelige model. Du finder både energivenlige og lydsvage opvaskemakiner til leje. Vi har både et de klassiske hvide, men også opvaskemaskine i rustfrit stål er i vores udvalg. Derudover er topbetjent og auto programmer også en del af de valg man kan tage i forhold til at leje en opvaskemaskine.

Lej et frysekab hos Maxel.dk

​Hos os kan du leje et fryseskab i alle højder. Skal det klæde de andre hvidevarer du muligvis har i rustfrit stål, er det også en mulighed. Andre valg ved leje af et fryseskab er kapacitet, skal det være med "no frost", og hvor energivenligt skal fryseskabet være.

Køleskab til udlejning

​Energivenligt køleskab der sparer penge på el-regningen er værd at vælge når du skal leje et hos os. Kapaciteten er op til dig, og vores køleskab kommer i mange forskellig højder. Bryder du dig mest om rustfrit stål, kan det også lejes. Ventileret køl er en ekstra funktion der kunne være en mulighed. 

Lej et køle/fryseskab

​Her får du både køl og frys med mulighed for at være energivenlig, og kan selvfølgelig vælge at leje et køle/fryseskab i rustfrit stål. Desuden kommer køle/fryseskabe også i de fleste højder, og med forskellig kapacitet. Som i almindelige køleskabe er det også muligt her at få med ventileret køl, og frys med "no frost".

 

 

 

Skal vi hjælpe dig med at finde hvidevarer der tilfredsstiller dit behov? Giv os et kald på telefon 69138070, eller skriv en e-mail til Kundeservice@maxel.dk